Om rekruttering

Leif Brandeggen

Partner / Rådgiver

Leif Brandeggen har 15 års ledererfaring fra næringsmiddelbransjen, i selskaper som Ringnes og Coca Cola Drikker AS.

Han har jobbet som konsulent, salgssjef, regionsjef, salgsdirektør og kommersiell direktør. I perioden 2001– 2005 var Leif Brandeggen kommersiell direktør i Coca Cola Drikker AS og medlem av selskapets ledergruppe.

Leif Brandeggen har befalsutdannelse fra forsvaret, og bedriftsøkonomstudiet fra BI. Brandeggen gjennomførte Solstrandprogrammet (kull 2004) og er Mentor i AFF`s Mentorprogram.


Rune Aksland

Partner / Rådgiver

Rune Aksland har 15 års ledererfaring fra næringsmiddelbransjen og dagligvarebransjen, i selskaper som Ringnes, Coca Cola Drikker og ICA Norge.

Han har jobbet som konsulent, leder for butikkutvikling/ space management, salgssjef, regionsjef, salgsdirektør, driftsdirektør og regionsdirektør.

Rune Aksland har i perioden 2001 til 2006 vært driftsdirektør og regionsdirektør i Rimi og medlem av kjedens ledergruppe.

 


Thor Berger

Partner / Rådgiver

Thor Berger har 20 års erfaring fra lederstillinger innen handel og industri. Han har jobbet som rådgiver og prosjektleder for markedsrettede tiltak og kvalitetssikring av kunde/medarbeiderprosesser for en rekke bedrifter i inn-og utland.

Thor Berger har lang erfaring i bruk av analyseverktøy som dokumentasjon og motivasjon for organisasjonsutvikling og er ofte benyttet som foredragsholder og kursarrangør.

Han har også lang erfaring fra styreverv innen handelsvirksomhet, media, analysebyrå, kvalitetssikring og konsulentbransjen.